Home > MAKLUMAN AM > PELANCARAN LIGA BOLA SEPAK SMK PUTATAN OLEH HJH AZAH HJ ISMAIL

PELANCARAN LIGA BOLA SEPAK SMK PUTATAN OLEH HJH AZAH HJ ISMAIL

Puan Pengetua, Pn. Hjh. Azah Hj. Ismail, selaku penaja Piala telah dijemput melancarkan secara rasmi kejohanan Liga Bola Sepak SMK Putatan, Piala Pengetua bertempat di padang sekolah tepat pukul 3:15 petang tadi.

Puan Pengetua turut menyampaikan sedikit ucapan yang mengandungi kata-kata perangsang, nasihat dan juga ucapan tahniah dan terima kasih kepada pelajar/pemain bola sepak di atas penglibatan mereka dalam aktiviti ko-kurikulum yang sihat ini.Selepas tamat ucapan, puan pengetua melaksanakan SEPAK MULA ditengah padang, yang secara simboliknya menandakan bermulanya perlawanan liga yang akan berlangsung sebanyak 10 pusingan perlawanan. Kejohanan ini akan memakan masa yang agak panjang dari biasa, dan dijangkakan ditamatkan seawal Julai, sebelum bulan Ramadhan (awal Ogos).

Penganjur mengucapkan jutaan terima kasih kepada Puan Pengetua yang kita kasihi di atas kesudian beliau menaja, melancar dan merasmikan kejohanan LIGA BOLA SEPAK SMK PUTATAN atau juga dipanggil LIGA PIALA PENGETUA SMK PUTATAN.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements
  1. April 22, 2010 at 11:13 PM

    terima kasih puan kerana sudi menaja piala, melancarkan liga kita ini dan ‘sporting’ untuk merasmikan liga di tengah panas terik, melakukan sepak mula.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: