Forum Wonder Boys FC

WonderBoys_150h_baruRUANGAN KOMEN DAN PESANAN PEMAIN DAN PENYOKONG SMK PUTATAN’S WONDER BOYS FC.

Semua komen dan pesanan akan ditapis oleh pihak admin blog ini. Gunakanlah bahasa yang betul dan tidak mengamalkan provokasi melampau.

AMARAN :
Penulisan yang tidak berfaedah atau diluar batas akan dibuang dengan serta merta.

  1. September 27, 2010 at 11:54 AM

    TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMAIN DAN PENGURUSAN WONDER BOYS FC. ANDA ADALAH JUARA LIGA MUSIM 2010.

  2. nunuebha
    May 6, 2010 at 7:01 PM

    sapa rustam tuh ~
    cian aliman baby tagap ~
    haha !

  3. e-zude
    May 6, 2010 at 3:19 PM

    Smoga brjya untuk perlawanan akan datang…

    Peace e-zude

  4. May 5, 2010 at 6:52 PM

    bleh tan r WB fc..tahniah
    mcm mna lwan DK fc???
    ada fight gk kn??? hehehe…
    papun thniah..

    • e-zude
      May 6, 2010 at 3:17 PM

      Assalamualaikum n slamat sejahtera saya ucapkan….
      Sya mrupakan peminat WBFC…
      Smga psukan ini maju jaya dan saya akan tetap m’yokong psukan ini…
      All the best…
      Tingkatkan prestasi…
      Nobody..nobody but you…

      Peace e-zude

  5. zoedee
    May 5, 2010 at 8:05 AM

    yeahhh!! WB menang lagi!! Congratsss!!! ternyata DK pun bole tertewas…

    • oneaziz
      May 5, 2010 at 10:53 AM

      tahniah kepada SEMUA..wb.fc player, penyokong n juga pihak lawan..doakan kami terus mara dgn bergaya……jgn pasang2 niat nak iri hati, kami pun manusia mcm anda…jadi kami melayan ada sbg manusia n kami harap dr pihak anda semua pun begitu…

  6. zaid_kaka`
    May 4, 2010 at 7:30 PM

    ~walaupun permainan tadi agak hambar…

    ~namun itulah dinamakan bola sepak…

    ~tiada yang mustahil selagi kita bersungguh-sungguh…

    ~jgn hilang tumpuan WB.FC….

    ~keep it up.!!!

    ~nobody,nobody but you…!!!

  7. Dirtyshoes
    May 4, 2010 at 5:50 PM

    TAHNIAH!!! WB permainan yang menarik dan semangat kesukanan yang ditunjukkan tadi.. semoga melakar kemenangan dalam perlawanan yang seterusnya.. kami DK Fc merasakan perlawanan tadi menjadi suntikan untuk kami terus maju serta melihat kesilapan yang dilakukan oleh pasukan kami dan cuba perbetulkan kesilapan tersebut. Pengurus DK Fc.. “BOLA SEPAK MEMBINA WATAK”

    • May 4, 2010 at 10:21 PM

      Perlawanan yang tak berapa nak hebat sebenarnya………….kecuali jaringan gol kontroversi yang hebat hasil ledakan bak peluru sentuhan Aznil Herman (no. 6), mengimbas perlawanan final Piala Dunia 1966…England lwn Jerman. Tahniah kepada WBFC, anda berhak untuk menang. DKFC juga memiliki beberapa peluang keemasan yang gagal dimanfaatkan…meskipun penjaga gawang WBFC, Khairul Shah @ Kojek..seringkali dilihat keluar terlalu jauh meninggalkan pintu golnya yang ternganga luas…….seolah-olah memperlekeh skuad bimbingan En. Samsudin ini.. Bagaimanapun, adat perlawanan dan perbezaan watak sesebuah pasukan memastikan tidak ada keputusan ‘upset’ kali ini…

  8. zaid_kaka`
    May 2, 2010 at 7:02 PM

    ~terima kasih kepada yang mnyokong WB.FC

    ~teruskan mnyokong dgn smngat anda….

    ~para pemain WB.FC akan lebih semangat dan berdisplin….

    ~dengan iringan sokongan dari anda….

    ~nobody,nobody but you…!!!

  9. May 2, 2010 at 5:46 PM

    Syabas kepada pemain Wonderboys setakat ini menunjukkan peningkatan yang bagus setakat ini…keep it up ok~ =)

  10. May 2, 2010 at 4:50 PM

    ak mw tngk WB lw dpt tumpaskn..
    DK f.c…dua2 team hebat

  11. oneaziz
    May 2, 2010 at 4:35 PM

    ayuh WB.FC kita tekat lagi untuk game hari selasa ni..buat persiapan fizikal dan mental..kita teruskan dgn target kita..wbagaimanapun kita tetap hormati sesiapa saja lwn kita..bulatkan tekat, bulatkan semangat, bulatkan hajat..n bulatkan Domekids kali ni…supaya ia dpt memberikan lagi 3 mata kepada kita….

  12. zaid_kaka`
    May 1, 2010 at 10:06 PM

    ~perlawanan akan datang…

    ~Dormkids F.C vs WONDER BOYS F.C

    ~kepada penyokong WB.F.C….

    ~jgn lupa sokongan anda kepada para pemain…

    ~datang tau…

    ~nobody,nobody but you…!!!

  13. zaid_kaka`
    May 1, 2010 at 10:00 PM

    ~good perfomance…

    ~semoga pemain2 WB.FC akan sentiasa konsisten…

    ~tahniah kepada WB.FC manager dan kapten pasukan…

    ~kerana dapat menguruskan WB.FC dengan cemerlang…

  14. nunuebha
    April 29, 2010 at 4:35 PM

    haha! menang lagi !!!

  15. zoedee
    April 29, 2010 at 9:59 AM

    congratulation to WB for the win!! yeahh!

  16. oneaziz
    April 28, 2010 at 8:53 PM

    TAHNIAH kepada semua pemain Wonder Boys yang berjaya mengekalkan rentak kemenangan pasukan..Kekakan RENTAK INI SEHINGGA AKHIR MUSIM, Jangan cepat leka..teruskan DENGAN PENINGKATAN AKADEMIK, DISPLIN DAN TINGKAHLAKU ANDA DI DALAM DAN LUAR SEKOLAH…JADILAH..ORANG YANG BUKAN HANYA HEBAT DI PADANG TAPI DI SEMUA MUKA BUMI YANG ANDA PIJAK..WB F.C MANAGER

  17. April 27, 2010 at 12:10 AM

    jika tikus dapat kalahkan helang..memang benarlah terserlah kehebatan tikus itu..tetapi kalau helang menang dengan tikus itu sudah menjadi lumrah ..

  18. oneaziz
    April 26, 2010 at 9:46 PM

    Sesiapa yang ingin tgk tikus lwn helang..rabu ni..sila dptkan tiket dengan pasukkan wolves sbb kauta dr pasukkan tu byk lagi blm terjual..di sebeleh WB FC dah habis terjual dr minggu lepas lagi…haha..tikus bawa senapang gajah pun org xtakut lah…hahaha

  19. April 25, 2010 at 9:47 PM

    tunggu rabu ni..helang kene tembak ke..atau tikus kene robek..hahaha..

  20. nunuebha
    April 25, 2010 at 2:06 PM

    aish ~
    snang aty owh pas mnang ~
    haha !

  21. April 25, 2010 at 1:40 AM

    KADANG_KADANG helang terlupa bahawa tikus menunggu dengan senapang dibawah..hahaha

    • oneaziz
      April 25, 2010 at 9:37 PM

      HELANG BUKAN SETAKAT TANGKAP TIKUS RABU NI..MALAH HELANG AKAN ROBEK2KAN TIKUS YG KONONNYA SEMANGAT BARU..JERSI BARU..KLU KALAH LAGI BAGUS LIPAT SAJA JERSI TU N SIMPAN DLM TEMPAYAN…TAHUN DEPAN BARU BUKA..BIAR DIA JADI TAPAI..LAGI LAMA LAGI BAGUS…HAHAHA

      • May 2, 2010 at 5:50 PM

        adedehhh..ini barulah semangat ketua pasukan~ahaks~!

  22. April 25, 2010 at 1:37 AM

    budak2 wonderboy harap muka ja ganas..tapi dalam hati ada taman..kita jumpa minggu depan.

  23. wonder boys fan no1
    April 24, 2010 at 11:38 AM

    wonder boys fan no1 :TEAMWORK Penting..

    • oneaziz
      April 25, 2010 at 9:39 PM

      MUKA GANAS…mainan ganas…tapi iman penuh di dada…menang nanti pakej umrah menunggu team kami…guna SAUDI AIR..BUKANNYA AIR ASIA TAU…

  24. wonder boys fan no1
    April 24, 2010 at 11:36 AM

    we weating the next game…tiket ada lagi ke?

  25. wonder boys fan no1
    April 24, 2010 at 11:33 AM

    GO..WONDERBOYS F.C..KAMI SENTIASA DI BELAKANG ANDA..TEAM HEBAT..PENGURUS HEBAT..GO..WB!

    • wonder boys fan no1
      April 24, 2010 at 11:34 AM

      TQ..TEAMWORK Penting..

  26. oneaziz
    April 24, 2010 at 10:04 AM

    Perhatian kepada pemain2 WONDER BOYS F.C..anda diminta meningkatkan tahap displin di dlm dan luar sekolah, akademik (mesti menunjukkan peningkatan, tingkahlaku semasa dan diluar kelas, elakkan segala permasalahan yg boleh menyingkirkan anda dari team dan juga kejohanan. PASTIKAN..Kita akan terus bergerak sebagai SATU pasukan yang unggul dalam “SEGALA ASPEK”. Pihak Pengurusan Pasukan “TIDAK AKAN BERKOMPROMI” dengan segala masalah yang anda timbulkan..Kita akan Profesional dalam segala hal..WB F.C Manager.

  27. saifudin
    April 24, 2010 at 9:50 AM

    wonder boys akan menang…..kemenangan akan terus datang..go go go wonder boys

  28. oneaziz
    April 23, 2010 at 9:38 PM

    kpd SEMUA individu, kumpulan atau pasukan yang busuk hati terhadap wonder boys f.c..awal-awal kami mohon maaf, kami profesional, siapa saja masuk padang menentang kami, kami akan anggap dia musuh utama kami tapi di luar padang kita SEMUA sahabat kami..dan ingat..KAMI BELUM PUAS..JADI AWAS..!!!!

  29. April 23, 2010 at 8:31 PM

    MAKLUMAN DARI PIHAK PENGANJUR:

    Penggunaan but bola dan shinguard (dan stokin) akan dikuatkuasakan minggu #2 ini. Mana-mana pemain pasukan yang gagal mematuhinya boleh menyebabkan pasukan anda kehilangan/ditolak 3 mata.

    Minggu depan tidak ada tolak ansur. HORMATI DIRI ANDA SEBAGAI PEMAIN BOLA SEPAK, DAN HORMATI PASUKAN ANDA SEBAGAI PASUKAN BOLA SEPAK, DAN HORMATI PERATURAN LIGA BOLA SEPAK. Maka anda layak dipanggil pemain bola sepak berpengetahuan.

    Majulah sukan untuk negara amnya dan SMK Putatan khususnya.

  30. zoedee
    April 23, 2010 at 6:33 PM

    go wonderboys!! berikan yg terbaieekkk!! good luck!!

    • oneaziz
      April 23, 2010 at 9:40 PM

      TQ..masuklah pasukan pompom wonder boys..

      • zoedee
        April 23, 2010 at 10:02 PM

        hehehe… ada sponsor ka utk pasukan pompom ne?

      • oneaziz
        April 24, 2010 at 9:55 AM

        kami tengah oder skirt pendek (warna kuning belang hitam n rambu-ramba colour kuning hitam) utk kumpulan tu..pastikan yg nak masuk cukup umur sbb mereka akan buat formasi 18SX..haha.

  31. isma
    April 23, 2010 at 8:42 AM

    tahniah wb. Tp perjalanan masih jauh lg. Hati2. Bnyk team sdg jealous.

    • oneaziz
      April 23, 2010 at 9:46 PM

      Begitulah adat dunia..bukan senang nak menapak di puncak…tq atas sokongan anda

  32. dirtyshoes
    April 22, 2010 at 9:47 PM

    Kemenangan Wonder Boys Sgt besar.. Pasukan lain jgn cepat melatah.. Ingat WB jgn terlalu tinggi terbangnya… From DK

  33. Usinbolt
    April 11, 2010 at 11:33 AM

    wonderboys akan kalah.

    byk star x makna galaxy x bl ks klh.

    GO GO GALAXY

    aku galaxy fanclub

    • oneaziz
      April 23, 2010 at 9:44 PM

      Helang..ia boleh terbang tinggi sbb dia mampu..klu pipit mahu mcm helang, pipit perlu minta dilahirkan semua jadi helang..hahaha..wonder boys seumpama helang..tp helang kadang2 turun ke bumi mencari tikus..SIAPA TIKUS TU?..anda mampu memberi jawapannya….

  34. March 29, 2010 at 8:02 PM

    PESANAN PENGANJUR LIGA : BERTANDING DENGAN SEMANGAT KESUKANAN DAN KEPERWIRAAN.
    MENANG KALAH ADAT PERMAINAN.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: